Een AED voor iedereen

Vandaag krijgen 50 mensen in Nederland een hartstilstand

35 van hen overleven het niet. Omdat er geen AED in de buurt is. En als er al een is, is het helaas lang niet altijd zeker dat deze gebruiksklaar is. Daarom heeft Pulse4all alles wat met AED’s te maken heeft vereenvoudigd. Zodat meer mensen de beschikking over een AED kunnen krijgen. Eentje die het altijd doet.

Hoe is dit mogelijk?

Er zijn nog te weinig AED’s in Nederland, en helaas is er vaak sprake van een gebrek aan AED onderhoud. Daarbij komt dat met name voor particulieren en MKB bedrijven het kopen, bezitten en onderhouden van een AED veel gedoe met zich meebrengt.

Pulse4all oprichter Peter Houtzagers is al vele jaren actief in de Europese AED markt. Vooral het feit dat veel AED’s die ooit verkocht zijn, niet (meer) gebruiksklaar zijn, vond hij zorgwekkend. Ook wilde hij graag iets bedenken waardoor meer particulieren en MKB bedrijven over een AED zouden kunnen beschikken, waarbij de klant qua onderhoud en beheer volledig ontzorgd zou moeten worden. Altijd werkende, betaalbare AED’s in een eenvoudig concept zonder gedoe of zorgen. Daarom heeft Peter Pulse4all opgericht.

Iedereen toegang tot een AED

Pulse4all is er om te laten zien dat het wél kan. Probleemloze, betaalbare AED’s voor particulieren en MKB. Pulse4all neemt haar verantwoordelijkheid voor alles wat met de AED te maken heeft. We maken het eenvoudig om over een AED te beschikken. Nemen alle zorg uit handen. Alle drempels weg bij AED aankoop, eigendom en onderhoud. Zo dragen wij samen met onze klanten bij aan een betere wereld.

Voor een betere wereld

Het ter plekke omruilen van AED’s die onderhoud nodig hebben, geeft veel voordelen. Het is gemakkelijker en sneller voor de klant. Er zijn geen aparte servicemonteurs in auto’s nodig die bij de AED langsgaan voor onderhoud. We UPS koerier die de omruil aan de deur verzorgt, combineert dat met vele andere afleveringen op de route. En omdat alle AED’s, accu’s en pads bij Pulse4all terugkomen, verdwijnt niets ongezien in de Kliko. Alles wat Pulse4all ooit via de koerier bij de klant aflevert, komt ook weer terug bij Pulse4all. Zo houden wij zicht op de producten van wieg tot graf, en kunnen wij zorgen voor recycling en hergebruik waar mogelijk, of een verantwoorde afvoer van die spullen die niet meer bruikbaar zijn.

Contact

Heb je vragen, feedback, of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in.

  Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam
  +31 85 401 42 46
  +31 85 401 42 46

  Het Team

  Peter Houtzagers

  Founder

  Robert Cornelisse

  Operations

  Mark Cowles

  Marketing

  Manna Hafith

  Sales

  Kate Cowles

  Sales

  Cas Bierkens

  Finance & Legal

  Casper Mooij

  Finance

  Dirk Houtzagers

  Installation & Demonstration

  Lena van Huijstee

  Social media manager

  Jeroen Cremer

  Brand Director

  Martin Bartels

  Director CRM & Automation

  James van Arkel

  Webdesign

  Bas Kok

  Operations & Logistics

  Wat klanten over ons zeggen

  Save Your Cart
  Share Your Cart