Philips FRx AED Pakket

Met Philips FRx Pakket Auto kies je voor een gegarandeerd werkende AED met toebehoren, inclusief onderhoud, vervanging na een inzet of bij een storing en doorlopende garantie. Ook geschikt voor vaar- of voertuigen. Nooit extra kosten. Binnen 3 dagen in huis.

Philips FRx met wandbeugel
Al het periodieke AED onderhoud
AED omruil, zelfs na inzet of bij storing
Doorlopende all-risk AED verzekering
Oftewel: een permanente garantie op een altijd werkende AED.

Je bestelling

Totaal per maand
Philips FRx AED
Service & Onderhoud
Gratis wandbeugel
Optioneel gratis demonstratie op locatie
€39,95
Offerte aanvragen

  Alles is inbegrepen

  Philips FRx AED met accu en elektrodenpads
  Baby/kind sleutel: aangepaste schok voor kinderen
  Duurzame, semi-flexibele rode draagtas
  ProCardio EHBO-kit
  Gratis wandbeugel
  Demonstratie op locatie

  Toch opzoek naar een AED voor thuis? Dan is er Philips HS1 Pakket Thuis.

  Slechts €34,95 per maand!

  Offerte aanvragen

   Wat klanten over ons zeggen

   Over de Philips FRx AED

   In ons pakket maken we gebruik van een zeer robuuste en betrouwbare AED: de Philips FRx AED. Deze AED is speciaal ontworpen voor gebruik in veeleisende omgevingen en is dankzij zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitengebruik.

   Iedereen kan het

   Zelfs zonder ervaring of training kan je met de Philips FRx AED snel en effectief hulp bieden bij een hartstilstand. De AED is voorzien van duidelijke gesproken instructies die je stap voor stap door het proces leiden. Zo kan iedereen een leven redden.

   Snel en effectief

   De Philips FRx AED is ontworpen om snel te reageren in noodsituaties. De snelle schoktoediening na analyse kan de overlevingskans van de patiënt significant verhogen. Deze AED staat bekend om zijn snelle reactietijd, wat essentieel is in levensbedreigende situaties.

   Degelijk en betrouwbaar

   De Philips FRx AED ondergaat net als de HS1 regelmatig zelftests om te garanderen dat het apparaat altijd klaar is voor gebruik. Deze zelftests behoren tot de meest grondige in de industrie. Philips garandeert de perfecte werking van de AED als het groene lampje knippert, wat aangeeft dat het apparaat gebruiksklaar is en niet piept. Deze betrouwbaarheid is van cruciaal belang in noodsituaties.

   Offerte aanvragen

    Veelgestelde vragen & de antwoorden

    Philips FRx Pakket Auto. Ook geschikt voor plaatsing in een vaar- of voertuig: €39,95 per maand incl. BTW.

    Ja, we bieden kasten en wandbevestigingen aan voor alle AED’s.
    Voor Philips FRx Pakket Auto ontvang je een gratis perspex wandbevestiging of binnenkast voor de AED.

    Nee, alle kosten zijn inbegrepen in het maandelijkse bedrag. Ook na een inzet of bij een storing.

    Philips FRx Pakket Auto is geschikt voor plaatsing binnen of in een voertuig.

    Het onderscheid zit hem in de beschikbaarheid. Bij plaatsing binnen thuis is de AED alleen beschikbaar voor de bewoners. Bij plaarsing in een winkel, restaurent of op kantoor alleen tijdens de openingstijden. Bij plaatsing buiten in een verwarmde buitenkast is de AED 24/7 beschikbaar voor de gehele of buurt gemeenschap en kan de AED opgenomen worden in het Nationale AED Register Hartslagnu.nl.

    De Philips FRx wordt geleverd met een kindersleutel en is voor een inzet geschikt voor alle leeftijden, inclusief (kleine) kinderen, gewicht tot 25 kilo.
    De Philips HS1 is niet geschikt voor inzet op kinderen, in plaats daarvan raden we de Philips FRx aan.

    Het belangrijkste verschil tussen Pulse4All en het leasen van een AED is de minimum looptijd, die is bij Pulse4All veel korter dan bij een lease.

    Het belangrijkste verschil tussen Pulse4All en het huren van een AED is de minimum looptijd, die is bij Pulse4All veel korter dan bij huur.

    Alle onderhoud en service is versorgd, alles is inclusief zelfs kosteloze omruil na een inzet of bij een storing. Het is niet duurder dan kopen maar wel veel gemakkelijker. Plus de zekerheid dat je AED ALTIJD gebruiksklaar is, door de 2-jaarlijkse omruilservice ten behoeve van het AED onderhoud. Geen grote investering ineens benodigd. En geen verplichtingen want na de minimum perdiode mag je kosteloos opzeggen.

    Wij bieden voor plaatsing binnen en buiten standaard de Philips FRx aan. De HS1 bieden wij alleen aan voor specifieke plaatsing op kantoor of speciaal voor senioren (omdat de HS1 niet geschikt is voor inzet op kinderen, niet geschikt is voor plaatsing buiten of in een vaar- of voertuig. Het is wel de voordeligste optie).

    Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden: iDeal, Creditcard, Bancontact, SEPA, bankoverschrijving.

    Ja, je kunt als buurtvereniging bestellen. In dit geval raden wij onze abonnementsvorm met buitenkast aan, zodat de hele buurt hier 24/7 gebruik van kan maken. Daarnaast kunnen wij een jaarlijkse facturatie aanmaken, waardoor de buurt jaarlijks geld kan inzamelen.

    Ja, je kunt als sportclub bestellen.

    Maximaal 3 werkdagen. Wanneer wij voor 13:00 de online betaling ontvangen, versturen wij het pakket dezelfde werkdag op.

    Nee dit zijn universele pads, maar doormiddel van de baby/ kindsleutel wordt de schokintensiteit verlaagd naar een kindvriendelijke schok. Hierdoor zijn andere pads overbodig.

    Ja, jouw AED is verzekerd tegen diefstal, beschadiging en onklaar raken.

    Ja, wij bieden een gratis AED demonstratie en instructie op locatie. Na je bestelling neemt Pulse4all binnen een week contact met je op om voor een afspraak op locatie.

    Philips FRx Pakket Auto is geschikt voor plaatsing in een voertuig of op een schip: €39,95 per maand incl. BTW – Philips FRx

    3 maanden

    Nee, wij vragen geen borg voor jouw eerste bestelling.

    Hulp nodig?

    Laat het ons weten als je hulp nodig hebt of geen antwoord op je vraag hebt gevonden.

    Neem dan gerust contact op met Pulse4all. Wij zijn elke dag, ook in het weekend, bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur.

    Bel ons:  +31 85 401 42 46
    E-mail ons: [email protected]

    Meer tevreden klanten

    Over Philips AED’s

    Onze Philips AED’s zijn de meest verkochte AED’s ter wereld. De apparaten zijn bijzonder betrouwbaar en dankzij het hoge gebruiksgemak door iedereen te bedienen.

    Over Philips AED’s

    In ons pakket maken we gebruik van de beste en meest verkochte AED’s ter wereld: AED’s van Philips. Door het ongeëvenaarde gebruiksgemak en de grote betrouwbaarheid is Philips het meest succesvolle AED merk.

    Iedereen kan het

    Zelfs zonder ervaring of training kan je met een Philips AED snel en effectief hulp bieden bij een hartstilstand. De AED praat je stap voor stap door de instructies. Zo kan iedereen een leven redden.

    Snel en effectief

    Een snelle schoktoediening na analyse vergroot de overlevingskans van de patiënt aanzienlijk. Van alle AED’s hebben Philips AED’s de minste tijd nodig om een schok toe te dienen. Cruciaal om levens te redden.

    Degelijk en betrouwbaar

    Elke Philips AED voert continu zelftests uit. Dit zijn de meest uitgebreide en grondigste zelftests van alle verkrijgbare AED’s. Philips is dan ook de enige fabrikant die de perfecte werking van haar AED’s garandeert, als het groene lampje elke 4 seconden knippert en het apparaat niet piept. Deze garantie is letterlijk van levensbelang.

    Draag bij aan een betere wereld

    Kies je voor Pulse4all, dan draag je bij aan een netwerk van goed werkende AED’s in Europa. Pulse4all werkt als enige AED aanbieder 100% circulair. En van de opbrengsten die via goede doelen instellingen binnenkomen doneren we 20%.

    Save Your Cart
    Share Your Cart