Veelgestelde vragen & de antwoorden

Er zijn nooit extra kosten bovenop het maandbedrag. Alle kosten voor vervanging of onderhoud zijn inbegrepen. Ook na inzet of bij een storing.

Er is geen beperking op het aantal keren dat je de AED mag laten omruilen na een inzet.

Ja, jouw AED is verzekerd tegen diefstal, beschadiging en onklaar raken. Hiervoor worden geen extra kosten berekend.

€39,95 per maand incl. BTW

€34,95 per maand incl. BTW

Ja, we bieden kasten en wandbevestigingen aan voor alle AED’s.
Voor Philips FRx Pakket Auto ontvang je een gratis perspex wandbevestiging voor de AED.
Voor Philips HS1 Pakket Thuis / Kantoor ontvang je een gratis perspex wandbevestiging voor de AED.

Philips HS1 Pakket Thuis / Kantoor is geschikt voor plaatsing binnen.

Het onderscheid zit hem in de beschikbaarheid. Bij plaatsing binnen thuis is de AED alleen beschikbaar voor de bewoners. Bij plaatsing in een winkel, restaurant of op kantoor alleen tijdens de openingstijden. Bij plaatsing buiten in een verwarmde buitenkast is de AED 24/7 beschikbaar voor de gehele of buurt gemeenschap en kan de AED opgenomen worden in het Nationale AED Register Hartslagnu.nl.

De Philips FRx wordt geleverd met een kindersleutel en is voor een inzet geschikt voor alle leeftijden, inclusief (kleine) kinderen, gewicht tot 25 kilo.
De Philips HS1 is niet geschikt voor inzet op kinderen, in plaats daarvan raden we de Philips FRx aan.

Het belangrijkste verschil tussen Pulse4All en het leasen van een AED is de minimum looptijd, die is bij Pulse4All veel korter dan bij een lease.

Het belangrijkste verschil tussen Pulse4All en het huren van een AED is de minimum looptijd, die is bij Pulse4All veel korter dan bij huur.

Alle onderhoud en service is verzorgd, alles is inclusief zelfs kosteloze omruil na een inzet of bij een storing. Het is niet duurder dan kopen maar wel veel gemakkelijker. Plus de zekerheid dat je AED ALTIJD gebruiksklaar is, door de 2-jaarlijkse omruilservice ten behoeve van het AED onderhoud. Geen grote investering ineens benodigd. En geen verplichtingen want na de minimum perdiode mag je kosteloos opzeggen.

Wij bieden voor plaatsing binnen en buiten standaard de Philips FRx aan. De HS1 bieden wij alleen aan voor specifieke plaatsing op kantoor of speciaal voor senioren (omdat de HS1 niet geschikt is voor inzet op kinderen, niet geschikt is voor plaatsing buiten of in een vaar- of voertuig. Het is wel de voordeligste optie).

Ja, we leveren in België.

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden: iDeal, Creditcard, Bancontact, SEPA, bankoverschrijving.

Ja, je kunt als buurtvereniging bestellen. In dit geval raden wij onze abonnementsvorm met buitenkast aan, zodat de hele buurt hier 24/7 gebruik van kan maken. Daarnaast kunnen wij een jaarlijkse facturatie aanmaken, waardoor de buurt jaarlijks geld kan inzamelen.

Ja, je kunt als sportclub bestellen.

Maximaal 3 werkdagen. Wanneer wij voor 13:00 de online betaling ontvangen, versturen wij het pakket dezelfde werkdag op.

Nee, wij bieden GEEN kortingen aan. Wel bieden wij Member-gets-Member aan. Als een Pulse4All klant een nieuwe klant aanbrengt ontvangt de bestaande klant €100,= in cash.

Nee dit zijn universele pads, maar doormiddel van de baby/ kindsleutel wordt de schokintensiteit verlaagd naar een kindvriendelijke schok. Hierdoor zijn andere pads overbodig.

Nee dit is niet mogelijk.

Wij bieden geen AED’s aan speciaal voor een medische of klinische omgeving.

We leveren de AED’s standaard met Nederlandse instructies, maar op aanvraag kunnen we ook een AED in een andere taal leveren.

Wij verzorgen de installatie van de buitenkast, volledig.

Ja, wij bieden een gratis AED demonstratie en instructie op locatie. Na je bestelling neemt Pulse4all binnen een week contact met je op om voor een afspraak op locatie.

Philips FRx Pakket Auto is geschikt voor plaatsing in een voertuig of op een schip: €39,95 per maand incl. BTW – Philips FRx

Binnen 3 werkdagen.

Hulp nodig?

Laat het ons weten als je hulp nodig hebt of geen antwoord op je vraag hebt gevonden.

Neem dan gerust contact op met Pulse4all. Wij zijn elke dag, ook in het weekend, bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur.

Bel ons:  +31 85 401 42 46
E-mail ons: [email protected]

Neem contact op

Save Your Cart
Share Your Cart