Goedkoper en gemakkelijker dan een AED kopen

Met onze service garanderen wij de gemakkelijkste en goedkoopste manier om over een Philips Heartstart HS1 AED te beschikken. Voor een vast bedrag per maand en altijd opzegbaar. Makkelijker en voordeliger dan huren, leasen of kopen.

Op het eerste gezicht lijkt het kopen van een Philips Heartstart HS1 AED de beste manier om over een AED te beschikken. Toch is er een beter alternatief: Pulse4all. Belangrijk om te weten, voordat je een beslissing neemt.

Offerte aanvragen

  De verschillen tussen AED kopen en Pulse4all uitgelegd

  Om een AED te kunnen vertrouwen, wil je dat deze altijd gebruiksklaar is. Periodiek onderhoud is daarvoor een vereiste. Bij Pulse4all is alle onderhoud en service inbegrepen. Een Philips Heartstart HS1 AED, inclusief onderhoud, voor een vast bedrag per maand. Zo is jouw Philips AED altijd gebruiksklaar.

  Een vast, laag maandbedrag

  Voor slechts €34,95 incl. Btw per maand (€32,06 excl. btw) beschik je over de meest verkochte AED ter wereld: de Philips Heartstart HS1 AED, inclusief alle toebehoren.

  Onderhoud inclusief

  Kiezen voor een Philips Heartstart HS1 AED via Pulse4all is een stuk gemakkelijker dan zelf een AED aanschaffen en ergens een onderhoudscontract afsluiten. Je regelt het één keer en hebt er zelf geen omkijken meer naar.

  Geen investering

  Een goede AED kost meer dan €1.000,-. Een onderhouds- en servicecontract kost zo’n €200,- per jaar. Met een Philips AED via Pulse4all hoef je niet te investeren. Je betaalt een bescheiden bedrag per maand en staat nooit voor extra kosten.

  Geen extra kosten

  Bij Pulse4all zitten alle service- en onderhoudskosten inbegrepen in het maandbedrag. Er zijn nooit bijkomende kosten, ook niet in geval van storing of na een inzet.

  Vrij en blij

  Je kunt op elk moment kosteloos opzeggen. Alles is geregeld en je hebt geen verplichtingen. Een AED zelf aanschaffen kan altijd nog.

  Offerte aanvragen

   Nog een aantal belangrijke verschillen:

   Pulse4all AED Kopen
   Wat gebeurt er bij een AED storing? Kosteloze omruil op locatie Afspraak met servicemonteur voor reparatie, of zelf je service organiseren
   Onderhoud en Service Inbegrepen Zelf een onderhoudscontract regelen
   Garantie Doorlopend / Oneindig 8 jaar
   Hoe is het periodiek onderhoud geregeld? Kosteloze, 2-jaarlijkse omruil van de gehele AED unit op locatie Jaarlijks of 2-jaarlijks bezoek van een servicemonteur

   Zo werkt het

   Wij hebben het makkelijk en goedkoop gemaakt om over de Philips Heartstart HS1 AED te beschikken. Voor een bescheiden bedrag per maand zorgen wij dat jij over een altijd werkende AED beschikt: in je huis, op kantoor, op je sportclub of ergens anders. Je hebt nergens meer omkijken naar.

   Voordelig

   Je betaalt een vast bedrag van €34,95 per maand. Dit is inclusief het onderhoud en onze omruilservice. Je krijgt nooit te maken met extra kosten en je zit nergens aan vast.

   Gemakkelijk

   Je krijgt de Philips Heartstart HS1 AED binnen twee dagen na je bestelling bezorgd. Gegarandeerde levering en direct gebruiksklaar. Het onderhoud regelen wij en je krijgt elke twee jaar een nieuwe AED. Zo beschik je altijd over een werkende AED .

   Kosteloze omruilservice

   Heb je de AED gebruikt of geeft deze een storing? We komen naar je toe en ruilen ‘m gratis om. Zo garanderen wij een levenslange garantie en heb jij altijd een werkende AED tot je beschikking.

   Wat klanten over ons zeggen

   Veelgestelde vragen & de antwoorden

   Nee, alle kosten zijn inbegrepen in het maandelijkse bedrag. Ook na een inzet of bij een storing.

   Philips HS1 Kit Budget is geschikt voor plaatsing binnen.

   De Philips FRx wordt geleverd met een kindersleutel en is voor een inzet geschikt voor alle leeftijden, inclusief (kleine) kinderen, gewicht tot 25 kilo.
   De Philips HS1 is niet geschikt voor inzet op kinderen, in plaats daarvan raden we de Philips FRx aan.

   Ja, je kunt als buurtvereniging bestellen. In dit geval raden wij onze abonnementsvorm met buitenkast aan, zodat de hele buurt hier 24/7 gebruik van kan maken. Daarnaast kunnen wij een jaarlijkse facturatie aanmaken, waardoor de buurt jaarlijks geld kan inzamelen.

   Ja, je kunt als sportclub bestellen.

   Nee, wij bieden GEEN kortingen aan. Wel bieden wij Member-gets-Member aan. Als een Pulse4All klant een nieuwe klant aanbrengt ontvangt de bestaande klant €100,= in cash.

   We leveren de AED’s standaard met Nederlandse instructies, maar op aanvraag kunnen we ook een AED in een andere taal leveren.

   Ja, jouw AED is verzekerd tegen diefstal, beschadiging en onklaar raken.

   Ja, wij bieden een gratis AED demonstratie en instructie op locatie. Na je bestelling neemt Pulse4all binnen een week contact met je op om voor een afspraak op locatie.

   Binnen 3 werkdagen.

   Hulp nodig?

   Laat het ons weten als je hulp nodig hebt of geen antwoord op je vraag hebt gevonden.

   Neem dan gerust contact op met Pulse4all. Wij zijn elke dag, ook in het weekend, bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur.

   Bel ons:  +31 85 401 42 46
   E-mail ons: [email protected]

   Meer tevreden klanten

   Save Your Cart
   Share Your Cart