Thuis / Kantoor

Philips HS1 AED

Inclusief gratis wandbeugel
Voor verwarmde binnenruimtes

€ 34,95

p/m
Minimum looptijd 3 maanden

Auto

Philips FRx AED

Inclusief gratis wandbeugel
Voor alle vaar- of voertuigen

€ 39,95

p/m
Minimum looptijd 3 maanden

Een AED die altijd voor je klaarstaat

We hebben AED’s voor jou veilig, gemakkelijk en voordelig gemaakt.

Een laag, all-in maandbedrag – nooit extra kosten of verrassingen
Al het onderhoud, inclusief AED omruil na een inzet en bij een storing
All-risk AED verzekering, montage of installatie, AED demo op locatie

Wat klanten over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Er zijn nooit extra kosten bovenop het maandbedrag.

Er is geen beperking op het aantal keren dat je de AED mag omruilen na een inzet.

Alle onderhoud wordt uitgevoerd op ons AED Service Centrum in Eemnes. Wanneer een AED aan een onderhoudsbeurt toe is, is ingezet, of een storing geeft, wordt deze op locatie van de klant omgeruild voor een AED die net van nieuwe pads en accu is voorzien.

Over Philips AED’s

Philips AED’s zijn met afstand de meest verkochte AED’s ter wereld en dat is niet voor niets. Het is de degelijkste en betrouwbaarste AED op de markt. De dagelijkse zelftestroutine is de grondigste van alle. Dankzij het hoge gebruiksgemak is de AED door iedereen te bedienen.

Over Philips AED’s

In ons pakket maken we gebruik van de beste en meest verkochte AED’s ter wereld: AED’s van Philips. Door het ongeëvenaarde gebruiksgemak en de grote betrouwbaarheid is Philips het meest succesvolle AED merk.

Iedereen kan het

Zelfs zonder ervaring of training kan je met een Philips AED snel en effectief hulp bieden bij een hartstilstand. De AED praat je stap voor stap door de instructies. Zo kan iedereen een leven redden.

Snel en effectief

Een snelle schoktoediening na analyse vergroot de overlevingskans van de patiënt aanzienlijk. Van alle AED’s hebben Philips AED’s de minste tijd nodig om een schok toe te dienen. Cruciaal om levens te redden.

Degelijk en betrouwbaar

Elke Philips AED voert continu zelftests uit. Dit zijn de meest uitgebreide en grondigste zelftests van alle verkrijgbare AED’s. Philips is dan ook de enige fabrikant die de perfecte werking van haar AED’s garandeert, als het groene lampje elke 4 seconden knippert en het apparaat niet piept. Deze garantie is letterlijk van levensbelang.

Onze missie

Iedereen heeft recht op toegang tot een AED. Want iedereen heeft recht op het overleven van een hartstilstand. Heel Nederland. Heel Europa. De hele wereld. Dat is de missie van Pulse4all waar we ons met hart en ziel voor inzetten.

Draag bij aan een betere wereld

Kies je voor Pulse4all, dan draag je bij aan een netwerk van goed werkende AED’s in Europa. Pulse4all werkt als enige AED aanbieder 100% circulair. En van de opbrengsten die via goede doelen instellingen binnenkomen doneren we 20%.

Wij zijn Pulse4all

Pulse4all doet er alles aan om iedereen toegang te bieden tot een betrouwbare AED. Thuis, op je werk, in jouw buurt of onderweg. Daarom kies je met Pulse4all voor gemak, eenvoud en zekerheid. Alles is inclusief, er zijn nooit extra kosten. Oftewel: een permanente garantie op een altijd werkende AED.

Partners

Save Your Cart
Share Your Cart